underbart väder.

Intevjun gick helt okej och nu är det bara att vänta på svar som jag ska få i början på nästa vecka. Jobbig väntan som kommer kännas lång men det är bara att bita ihop.När jag var klar på intervjun så passade jag på att handla med mig ett underställ som bara kostade 89 kronor och det är alltid bra att ha. Åkte ut till stallet så att jag var där klockan halv tre och det var så underbart väder. Red först på paddocken med Julia och sen skrittade vi av utomhus och det gick jättebra allting. Kul när man känner att man börjat hitta knapparna på hästen man rider. Något som var mindre kul var att jag tappade mobilen i toaletten i stallet så nu är den totalt död och jag utan telefon till på måndag då jag får mitt nya simkort..... Imorgon skulle det ha blivit uteritt i stallet men jag måste jobba:(
Blir ett pass på gymmet imorgon förmiddag för sen jobbar jag tolv till fyra i salongen.

Det var allt för idag,blir inte mycket roligare än så;)

nytt skydd till surfplattan är på g!

Nervös

Jobbade och hade en kund imorse som fyllde år idag och fick i present av sin moster att bli klippt och få lite glitter på naglarna. 15 årsgräns för nagelförlängning men jag la glitter och en enkel manikyr så att hon skulle känna sig extra fin på sin dag och kalas.Idag ska jag på en arbetsintervju så jag är sjukt nervös och har ont i magen men tröck nyss i mig lunch för det är ett måste om jag ska kunna tänka. Jag har aldrig varit på intervju då jag gick direkt till att vara egen företagare när jag var 18 så jag vet inte hur det går till riktigt. Allt brukar lösa sig så jag får hoppas att detta gör det. Efter intervjun så åker jag direkt ut till Stevie och myser och rider! Nu ska jag åka och tanka så att jag inte får motorstopp på vägen dit.

fick hem ett par gymhandskar idag!


Klippklipp

Jag slutade vid sju idag och åkte då direkt hem och filip ringde på vägen och ville bli klippt.Så det var bara att byta bil och åka tillbaka till salongen igen. Nu sitter jag och kollar på efterlyst och skriver på min nya surfplatta:-)
Den har inbyggd kamera både fram och bak men känns lite konstigt att fota med en stor platta....
Lär somna tidigt idag för jag är jätte trött. Imorgon blir en rolig dag!

skriver mer imorgon. Godnatt peeps

var är energin?

Min energi är aom bortblåst just nu men hoppas den kommer med solen som är ute.
Idag började jag jobba klockan halv tio och hade då en klippkund för att sen ta emot mamma. Mamma skulle både färgas och klippas så det gjorde jag, la i en röd fin färg.
Nu har jag varit hemma sen klockan ett och har hängt upp nya gardiner vi köpt och så har jag slumrat på soffan. Varför är det så skönt att somna på soffan på dagen?
Nu har jag iallafall vaknat och ska åka och posta paket och ta mig till gymmet innan min nagelkund kommer 17.30. Blir lugnt på gymmet för igår kväll körde jag och Jempa ett jobbigt intervall flex pass. Man känner i benen idag men det är nice med lite träningsvärk.
Imorgon börjar jag tidigt och sen på eftermiddagen ska jag åka ut till Stevie boy och rida ut med Julia sen avslutar jag nog med att jobba lite på paddocken.

Blir himla mysigt. Nu är det dags att röra sig och hoppa i träningskläderna;-)
Ha en fortsatt trevlig dag!

26/2

Godmorgon!
Idag ringde min klocka kvart i åtta och jag har precis ätit frukost för att snart åka till gymmet och köra ett morgonpass med Filip. Idag börjar jag jobba halv 4 och sen ikväll ska jag gå på intervall flex pass med Jempa.
Så på gymmet idag får jag köra styrka istället för kondition så jag orkar med passet ikväll.
 

Viktiga beslut.

Helgen har bestått utav jobb och det börjar bli vanligt för mig att inte ha helg längre. I lördags provjobbade jag på ett cafe i bålsta och det var skoj faktiskt. Söndagen bestod utav salongjobb med klippningar,slingor och ett set naglar. Har även fått umgås med min älskade pojkvän i helgen som är så sjukt bäst!
Åkte därifrån imorse direkt till gymmet och körde mitt gympass och idag blev det ett långt sådant. Jag började med att värma upp 5 minuter på cykeln och sen körde jag 30 minuters styrka och gick sedan över till löpbandet en stund och sen hoppade jag upp på motionscykeln igen. Sista 20 minutrarna på cykeln hade jag i inställningen intervaller så jag körde 20 minuter där med lätt motstånd och så blev det tungt motstånd och så höll det på så i 20 minuter. Det tar på benen så det är kanon! Jag åkte hem direkt efter gymmet och efter en stund kom mamma och hämtade mig så åkte vi till börjes för att jag behövde nya ridbyxor. Det är tur att man är så liten då kan man handla billigare på barnavdelningen ;) Det blev ett par brungrå ridbyxor,två par ridstrumpor och en tjocktröja som jag även kan ha till vardags,
På tal om börjes så sökte jag jobb där för ett tag sen som extra jobb och de ringde till mig idag så får vi se om jag får komma på någon intervju eller så.. spännande!

Snart ska jag åka och jobba kvällsjobb på salongen och det känns rätt så bra så länge solen skiner. Det är ju inte mörkt än så det är nice!
 
Hörs sen!

Hinna med mycket.

Idag har jag hunnit med sjukt mycket just för att jag gick upp klockan sju imorse på min lediga dag. Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig för jag har vaknat innan åtta varje dag denna vecka. Det är inte likt mig om jag säger så men rätt skönt för man hinner med så mycket. Jag började på gymmet klockan åtta imorse och körde ett grymt hårt pass. Vilken energi jag hade idag och det var så sjukt underbart att orka! Jag började med att cykla i tjugo minuter och sen körde jag styrka med mycket armar och sen squats med vikter för rumpan. Avslutade passet med spring på löpbandet i intervaller. Jag körde cirka en och en halvtimme idag och blev helt genomsvettig. Skönt för då vet man att man verkligen tagit i. Efter gymmet åkte jag hem och fixade mig och sen åkte jag och pappa till bromma för att hämta upp en jacka jag köpte. Hittade en boomerang dunjacka på blocket igår för femhundra kronor så jag slog till idag. Det var sjukt billigt och hon gick ju back på det men det var helt okej för mig. Har ju en svart också men det kan vara nice att skifta lite ibland. Som att jag inte har tillräckligt med jackor redan?? Jag har säkert tjugo jackor men det är bra. En jacka till varje tillfälle typ.. heheheh
 
Vi var också i brommablocks för att kolla på xxl där jag kollade på lite nya träningskläder och hittade en del men köpte inget. Hålla i pengarna var det va? nu så!
 
Blåbäret fick bli tvättad idag också men som med gamla bilar så rostar dom och mer och mer rost börjar komma så vi får se hur han mår. I sommar rostar inte bilar lika lätt som på vintern så han kanske kan få leva till nästa vinter?
Jag vill ha en rostfri bil men det kommer aldrig hända. Jag måste förstå att bilar rostar och framförallt äldre bilar. Kommer dröja tjugo år innan jag har råd att köpa en NY bil..
 
Åh jag längtar så mycket till imorgon! Då ska jag nämligen få jobba på ett cafe och det kommer även kunna bli mitt jobb i framtiden. Någon eller några timmar i veckan och det ska bli så sjukt kul!!
Im so happy ! Jag jobbar ett provpass från tio till fyra imorgon och sedan får vi se om jag får några mer pass i veckan som kommer. Söndag blir det heldags jobb i salongen iallafall.
 
 
 
 
 På gymmet!

 
 

Kungen


20/2

Idag vaknade jag av mig själv redan vid halv åtta och då gick jag upp och åt frukost. Idag åt jag vaniljyoughurt med bananskivor och så två ägg till det. Bra start för att orka med stallgöra och ridning.
Stevie var så fin och mjuk idag när jag red och var positiv till det jag bad han göra.
Imorgon blir det en stallmorgon igen som sagt och det ska bli uteritt med Madde som också har häst i stallet.Kul och mysigt att rida ut med sällskap för både mig och Stevie.Efter jag var klar i stallet idag så åkte jag direkt till jobbet och fick mitt hår färgat. Nu har jag en slags ombre fast mörkt brun upptill och kopparfärgade längder! Det blev bra men känns lite mörkt tills jag vänjer mig bara:)
 
Nu på kvällen var jag och Jempa iväg på core pass och provade på. Det var nog inget för mig för jag tycker att det var lite för lugnt för min del. Jag gillar fart och kondition men detta var mer bålstabilitet och inte någon kondition träning som jag vill. Blir till att testa på intervall flex också då så att man får svettas lite ;)
 
Sveriges mästerkock väntar och sen blir det efterlyst ! ;)
 

Positiv överraskning.

Idag och igår har jag ju jobbat extra på ett jobb där man monterar grejer och det var så sjukt jobbigt. Jag är ju inte van att sitta ner hela dagarna så min rygg gjorde ont som satan efter ett tag. Jag står ju mestadels när jag klipper och färgar kunders hår. Det är ett helt okej jobb att ha som extrajobb lite då och då när de behöver någon extra så det är bra! När jag kom hem idag fick jag en positiv överraskning av Melinda Stevies ägare. Hon ville att jag skulle ta honom imorgon också och det var ju kul för jag har ju normalt torsdagar. Så nu blir det stallgöra och ridning både onsdag och torsdag och det ska bli så mysigt:)
 
Har inget roligt att skriva idag då jag är så trög och trött i huvudet så jag ska fortsätta kolla på tv och sen blir det att sova tidigt . Ska gymma innan stallet imorgon så ska samla krafter nu ;)
 
 

Lyckorus.

Det är så härligt att nu varje vecka veta att man ska få rida. Sedan jag började rida igen så har jag blivit så mycket gladare och mer lugn. Lugnet man får i kroppen av att åka ut till stallet är guld värt.
Sedan att man får ta hand om gosigaste hästen är ett stort plus!
Denna vecka ska jag ta hand om Stevie på torsdag och då skulle jag få sällskap att rida ut så det blir kul.
Ser fram emot torsdagen!

Just nu sitter jag hemma hos mitt älskade hjärta men han ligger i badet. Jag fick inte följa med ner i plurret..
Elakt tycker jag. Så jag får nöja mig med att sitta här vid datan och vara nervös inför mitt jobb jag ska till imorgon som jag inte har varit på innan. Jag ska tydligen montera ihop grejer och skruva och ha mig..Känns lite nervöst men klarar jag av att klippa hår så borde jag klara av att skruva skruvar och muttrar.
Kontoret väntar på tvn för herr filip, något jag tycker är så grymt tråkigt men det går bra filmer på tv ikväll som man kan se på efter. Johan Falk Gsi bland annat, en riktigt bra och spännande film som jag rekommenderar starkt.
 
Får skriva mer och berätta om jobbet efter jag jobbat och tränat klart imorgon kväll.
Min arbetsdag är 8.00 till 16.00!
 

Mardrömmar

Igår var det ju melodifestivalen igen och herregud man får ju verkligen skämmas för sverige. Ingen låt igår var bra och de som gick vidare till final var sämst. Pinsamt värre säger jag bara!
Jag somnade tidigt igår som vanligt för jag var helt slut och filips klocka ringde klockan åtta imorse.
Jag åkte därifrån vid nio för att åka på loppis i komethallen men idag var det verkligen bara skit där. Jag är inte den som har svårt att fynda men idag hittade jag bara ett linne i peplum modell i spets. Blir nog fint till svarta jeans och skinnjacka i vår. Kan våren komma nu? snön vräker ner här hemma och det värsta är att det bara är blött så det blir bara slaskigt. Får väl se när vårer tänker smyga sig på:)
 
Efter loppisen var jag iallafall iväg och tränade! Jag körde mycket armar och liten del ben samt att jag cyklade också. Skönt att vara igång men man känner i benen att man kört några benpass i veckan när man ska intervalla på cykeln känns benen bra tunga. Men man svettas gött iallafall och det är bra för fettförbränningen.
Nu har jag ingen aning vad jag ska göra resten av dagen, ska kolla på tv nu och sen kanske åka till filip beroende på om han vill det. Imorgon ska jag jobba på ett annat jobb så jag är lite nervös inför det men det ska nog gå bra..
 
Hörs sen!
 
 
 
 
En sommarbild från mellbystrand.

15/2

Halloj!

imorse blev det ett morgonpass på gymmet innan jobbet. Jag började klockan 11 idag med en påfyllning av naglar som hade 4 veckors utväxt. Kunden valde en fin rosa färg som påminde om vår och sol, man får fuska lite ibland. Klockan 11 ringde min kund jag skulle ha klockan 13.30 så jag skulle sluta klockan 13 trodde jag. Dock ringde en kund som ville slinga och klippa idag så då tog jag henne istället på den tiden. Perfekt!
För mig är det jobb som gäller hela helgen, imorgon börjar jag klockan 09.00 och slutar klockan 16.00 ungefär så det blir en lång lördag. Tur att det är så roligt att hålla på med det jag gör , jag skulle ha tröttnat om jag satt vid en dator 8-16 varje dag. På tal om 8-16 så ska jag jobba på ett annat jobb måndag och tisdag i veddesta.
Det är min kollegas mans företag där jag ska sitta och skruva ihop olika saker med skruvar och muttrar typ.
Jag hoppas att jag klarar av det så att man kanske blir inringd fler gånger. Lite extra pengar skadar aldrig som sagt!
 
När jag kom hem idag var jag helt slut så jag somnade på soffan och vaknade för en stund sedan och gjorde mig två hamburgare med fullkornsbröd. Det går så snabbt att göra så det fick bli det idag.
Nu sitter jag och väntar på att ullared ska börja på tvn så ska jag kolla på det och vila lite till.
 
Måste samla krafterna för tidiga morgnar och långa dagar i helgen:)
 
 
 
 

Nytt!

Idag fick jag hem min snygga shaker och mitt proteinpulver!
 
 
 
 
 
 
 
 

En riktig träningsdag.

Idag gick jag upp som vanligt och gjorde en god frukost. Det blev banan pannkakor med vaniljyoughurt och färska jordgubbar. Bra start på dagen för att sedan åka iväg till gymmet och kämpa lite gr ann.
Idag körde jag en bendag med benpress med mera. Avslutade även med att cykla sju kilometer men la inte in lika mycket intervaller som jag brukar. Skulle inte ta ut mig ordentligt idag då jag direkt skulle åka till stallet efter gymmet. Ridningen idag gick kanon men gud vad trött jag blev i kroppen! Brukar inte bli det så jag skulle kanske inte ha tränat innan helt enkelt men då har jag fått en riktigt träningsdag. Förhoppningsvis har jag gjort av med tillräckligt många kalorier idag. Dags att göra middag snart men har ingen som helst fantasi vad jag ska göra för något. Är ruskigt hungrig just nu så funderar på att göra hemgjorda köttbullar med potatis och brunsås..
Ändrade mig i skrivande stund, blev rostbiff och potatisgratäng. Firar ju alla hjärtans dag ensam så lite gott får man väl ha ändå..

Tur att man fick pussas med någon idag iallafall.
 

Fullbokad

Idag har jag varit fullbokad på salongen och det är alltid kul! Fick en extra kund på eftermiddagen som inte var inbokad men som ville tona och klippa håret och jag hade ingen kund då så då hade jag tid med henne.
Kul! Imorse började jag med min sling och klippkund och hon ville ha två färger på sina slingor. Vi började med att lägga tunna många ljusa i hätta och sedan steg två var att göra lite tjockare kopparfärgade i mössa.
Det blev fint och blev mer varm hårfärg. Därimellan klippte jag mormor och en annan tjej. Tjejen hade så slitet hår så vi var tvungna att kapa tio centimeter men det är viktigt att håret ser friskt ut.
 
Efter jobbet åkte jag till gymmet och körde lite cardio, jag cyklade sju kilometer och blandade även in intervaller i cyklingen. Benen är lagom möra efter det men det är en skön känsla. Jag körde även lite armar och sen var det bra för min del. Nu har jag precis ätit middag och jag gjorde hamburgare med fullkornsbröd:)

Sitter och väntar på att Filip ska säga att jag kan komma dit och på vägen ska jag åka in och köpa smoothies på lidl. Imorgon blir det stallmorgon och sedan är jag ledig från kunder imorgon men jobbar sedan fredag,lördag och söndag. Justja, alla hjärtans dag imorgon. Lär ju inte hända någonting om jag tror rätt ;)
 
 
 
 

Framgång

Jag tog mått på mage och under byst när jag började träna och nu tog jag mått igen för att kolla om det hänt någonting. Jag har minskat 2 centimeter undr byst och 3 centimeter på höfterna!
Så nu är det bara att fortsätta i samma takt och hoppas på mer centimetrar vill försvinna.
Idag bör mitt proteinpulver också komma så då hjälper det nog mig lite till.
Ska alldeles strax klä på mig och åka till jobbet för en sling och klippbehandling samt två klippningar. Skulle ju egentligen ha tränat innan jobbet men jag gör det efter för tiden blev så knapp nu innan.
Nu fick jag lite extra energi när man såg att det hänt någonting!!
 
Man kanske ska peppa sig med tatueringen jag vill göra.. inte texten nedan men på samma ställe!
 

Paniken steg.

Godkväll!
Idag ringde klockan 8 och jag skulle plocka upp Rebecka hemma hos henne i kallhäll klockan 9 så jag åkte hemifrån halv 9. Efter jag lämnat av Rebecka vid stationen så åkte jag direkt till gymmet och körde lite. Tanken var att jag skulle köra ett ben och rump pass men jag gjorde något med min rygg. Sträckte den så jag kunde inte ta i för då gjorde det riktigt ont i ryggen. Så det var bara att hoppa på cykeln och cykla både vanligt och intervall på starkare motstånd. Kom upp i 6,5 kilometer på en kvart så det var najs! Lär ha bränt lite grann iallafall då pulsen stiger sjukt fort när man intervallar i cirka 20 sekunder. Jag inväntar mitt proteinpulver som kommer imorgon som jag beställde i söndags. Det är smak av cookies and cream och den var riktigt god. Smakade som oboy och digestivekex ungefär. Tanken är att det ska hjälpa mig att bygga muskler samt att öka min fettförbränning.
Hoppas att det kommer imorgon!
 
Har även jobbat idag och hade en nagelkund som i sin del var 30 minuter sen och då blev min dag sen. Jag förstår inte varför man inte håller tiden när man har en tid bokad. Min andra kund fick då vänta i cirka en halvtimme men det gjorde inget som tur är. Det blev en avfärgning och sen la vi en toning över för att få det mer brunrött än rött. Det blev oranget efter vi avfärgade och då fick vi iallafall bort de mörka partierna av de röda så nu blev det i princip brunt. Det blev bra iallafall så hoppas att det går bra med mitt hår nästa gång det är dags för blekning igen.
 
Imorgon är det jobb igen men innan det ska jag till gymmet och cykla igen , kanske blir min nya grej?
Cykla tills svetten rinner av en det är härligt det. Skulle även vilja prova på spinning men vågar inte riktigt för att jag är rädd att inte orka det.
 
 
 
 
 
 
 
 
        Köpte snygga militärloafers idag!

Lång dag

Idag känns det som om dagen varit såååå lång. Jag sov hos filip och han skulle gå upp klockan 6 så jag hoppade också upp och åkte hem och sov vidare. Ställde klockan på 09.30 men vaknade 08.30 och åt frukost och hoppade i träningskläderna för att sedan till gymmet. Idag skulle jag köra ett pass med min kusin som skulle hjälpa mig med lite övningar. Idag körde vi endast armar och kondition och jag är så jäääkla svag i mina armar så det är inte klokt.
Körde på 7 kg typ.. men alla har ju börjat någonstans så det är bara att kötta vidare haha. Målet är egentligen inte att få muskliga armar utan mest mage och ben. Skulle dock inte tacka nej till muskliga armar så får lägga fokus på det också! Idag har jag haft kunder hela dagen och jag började med att klippa kusinen och sen fortsatte dagen med klippning och sling,lagning av tipp samt en nagelpåfyllning.
 
Nu ska jag kolla på familjen annorlunda och bara ta det lugnt. Kom precis innanför dörren och är rätt trött nu så det passar mig ikväll att inte göra någonting. Imorgon blir det ett tidigt morgonpass på gymmet och sedan bär det iväg till jobbet.
 
 
 
 
  Har beställt nya träningstoppar som jag väntar glatt på!
 

Loppis och träningskläder

Idag var det en tidig morgon då filip skulle iväg och jobba. Jag mötte mamma på parkeringen hemma och så åkte vi på loppis i komethallen. Jag köpte lite kläder och ett par behövliga termo byxor till stallet så man slipper frysa om rumpan. Jobbade efter loppisen och hade en nagelkund. Slocknade på soffan när jag kom hem och sov några timmar och det var välbehövligt. Har skickat iväg en beställning på två snygga träningstoppar och proteinpulver och en shake till. Daniel hade köpt hem ett 100% pulver med smaken cookies and cream. Smakade den idag och den var riktigt god så nu hoppas vi att jag får mer synliga muskler så småningom.. ser fram emot morgondagens träning då jag ska få ett riktigt pass med hjälp av min kusin. Fokus ska liligga på överkropp och sen avsluta med intervaller! Lär dö eller så men jag är taggad.

Jobbar även kväll imorgon så kommer komma hem sent.

Dålig uppdatering

Uppdateringen har inte varit den bästa den här veckan. Jag skyller det på att jag känner mig så stressad. Mamma börjar tro att jag håller på att bli utbränd och då undrar jag hur man kan bli det av att knappt arbeta heltid.
Men tydligen kan det bli så, har alldeles för mycket som snurrar runt i huvudet dagligen.
 
Har iallafall hunnit med träning varje dag den här veckan och jag har även varit ute hos Stevie och ridit och gjort allt som hör till. Idag har jag stått på media markt i barkarby och stekt pannkakor i tefals stekpanna.
Sålde iväg hela 22 stekpannor för media markt och jag leder säljningen i nextstore. Det innebär 400 kr extra på lönen så det är kanon isåfall. Det har varit rätt stressat idag men jag hade läget under kontroll!
Började klockan 12 men hade lite problem med smeten innan så var inte igång innan halv 1 och sen stod jag där till 18.00. Nu är man bra trött i huvudet efter att ha smajlat hela dagen och varit överdrivet glad. Kanske var det som gjorde att jag sålde så många stekpannor;)

Nu ska jag bara kolla på melodifestivalen och förhoppningsvis skämmas ihjäl över sverige. Förra lördagen var ett jäkla skämt så man kan hoppas att det är bättre idag.
Imorgon bitti ska jag iväg på loppis med mamma och sen ska jag jobba en liten stund och efter jobbet blir det träning igen!
 
ha en fin kväll:)
 
 

5/2

Hej!
Idag var det en tidig morgon på jobbet för min del. Tidigt för mig är när jag börjar klockan nio men det är sent för vissa andra. Hade en färg och klippkund imorse som vi la en ljusfärg på och sen avslutade jag med en höggravid kund som gjorde påfyllning på sina naglar. Bebisen tittar ut om cirka fyra veckor så hon hoppades på att hinna komma en gång till innan det är dags! Sån fin rund mage och cool mamma som ville ha neon oranga naglar med en rosa touch. Allt fejdades neråt på nageln och det blev tjusigt.
 
Jag slutade jobba vid ett ungefär och då svängde jag in på lidl för att köpa smoothies och sen åkte jag direkt till gymmet! Idag terrade jag benen lite extra så nu jäklar ska dom växa. Efter det svettiga gympasset åkte jag till kungsängen centrum och hämtade ut mina nya träningsbyxor och gick på banken för att sätta in pengar.
Byxorna satt snyggt men är lite låga men det blir nog bra ändå tror jag. Får testa lite bättre sen när jag inte fryser ihjäl. Det är inte särskilt kallt ute men regnet och slasket gör att man blir blöt överallt så jag har frysit som en tok ända sen jag kom hem. Får se om det det blir ett till träningspass ikväll eller om det blir en kväll i soffan.
Imorgon bitti blir det träning tidigt och sedan ska jag åka till Stevie och rida och ha det gosigt.
Har en kund klockan halv sex imorgon bitti och det känns ju lite surt men vad gör man inte ;)
Får roa mig med annat på dagen och jag hade även tänkt att hjälpa till att måla i salongen imorgon.
Den är snart helvit salongen..
 
 
 
  Riktigt jäkla gammal bild, tur man har förändrats ;)
 

Från rött till?

Idag skulle vi ju fixa mitt hår och det gjorde vi också. Vi började med håret klockan elva och började med att lägga i en avfärgning som fick verka i tjugo minuter. Vi märkte då att det inte hade släppt så mycket som vi ville så då blandade vi vatten,schampo och blekning och masserade in. Efter dessa två processer hade jag fått bort ett lager färg så vi la i blekning på de mörkaste partierna och då fick vi bort två lager ungefär. Det är ett jäkla jobb och det är inte ens säkert att det går att få bort helt. Just nu har jag en brun toning i men med röda skiftningar just för att vi inte fick bort det. Så senare i veckan får vi bleka en gång till och lägga i en jämn färg i hela håret. Så svårt när det släpper olika mycket färg på olika ställen. Det blir ett så ojämt resultat då men får hoppas att det blir bra. Annars får jag bli rödhårig igen helt enkelt. Men ska inte ge upp ännu...
 
Nya tag om några dagar!
Kom hem klockan 16 idag och meningen var ju att jag skulle tränat innan jobbet imorse men den planen ändrades pågrund av att Filip behövde skjuts. Jag tänkte då att jag skulle träna efter jobbet men det blev så sent så att jag var så hungrig. Hade inte tänkt att vara i salongen så länge så jag hade ingen mat med mig. Inge bra att träna på tom mage då orkar jag ingenting så det får bli ett pass imorgon efter jobbet. Nackdelen med att om man hoppar över en dag är att man sedan blir lite seg och kommer av sig men ska köra gärnet imorgon!
 
På onsdag och torsdag ska jag ta hand om Stevie så det ska bli jättemysigt och roligt!
Tänkte rida ut en dag och rida dressyr en dag..
 
 
 
Drömhåret..
 

Lasagne

Höll på att skriva godmorgon, känns som jag precis vaknat . Trött idag alltså..
Imorse började jag jobba klockan tio och påväg till jobbet svängde jag förbi mc donalds.köpte en frukostmackan meny. Den bestod av frukostmackan med kalkon och philadelphia,juice och varm choklad.
En bra frulle med andra ord som är riktigt god! Åkte till jobbet så att jag var där tio minuter innan min kund skulle komma men hon var sen och det var lite surt då jag ställde upp på en söndag. Min andra kund kom iallafall i tid och vi gjorde ljusa slingor på henne och klippte en fin frisyr. Det är en stamkund och nästa gång ska vi klippa en fin page till våren. Kul att ändra sig lite i håret till våren både färg och frisyr.
 
När jag kom hem från jobbet vid 15 så började jag fixa en god lasagne. Gjorde egen bechamelsås och fixade ihop den snabbt Jag älskar lasagne det är så lätt att göra och bra mättande. Kanske inte så nyttigt men iallafall gott.
 
Imorgon blir det gym på morgonen och sen ska jag få håret fixat! äntligen.. Hoppas det blir fint annars kan det bli jobbigt. Kommer ta ett tag att vänja sig med en ny hårfärg iallafall, har ju varit röd säkert 2 år
 
 
 
 
 
Goodbye redhead!
 

mums


Melodifestivalen

Idag började jag jobba klockan 10 och jobbade till kl 14 sen åkte jag direkt till gymmet och körde ett pass.
Tog det lite lugnt idag men ökade vikten på benen så det var nice! Kul när man märker att man blir starkare och speciellt i benen. I veckan blir det mycket rumpövningar har jag tänkt. Rumpan ska växa lite tycker jag..
Nu sitter jag och äter jordgubbar och kollar på melodifestivalen och imorgon börjar jag jobba tidigt och jobbar till cirka 14 och sen ska jag nog åka ut till pappa ett tag. På måndag blir det äntligen fix av mitt hår som gäller, vi får se hur det går;) Kanske slutar med svart hårfärg om vi inte får bort det röda haha
 
Mamma har varit i spanien i en vecka och varje dag har jag fått ett sms om jag vill ha den väskan och den väskan och hej och hå. Så på måndag kommer hon komma hem med ett väsklass till mig minsann. Hon har köpt fem väskor och av dom har jag bara sett tre stycken så det ska bli kul att se. Viktigast var ju att träningskläderna skulle få plats i väskan;)
 
Nu ska jag fortsätta äta jordgubbarna som inte var så speciellt goda..
 
 

Check

Sådär ja! Nu var beställningen klar ;)
Det blev de grå byxorna. Nu jäklar ska jag träna som aldrig förr!!
 
 
 

Paket på vift

Jag skrev tidigare om att jag väntade in en pälskrage som jag beställde på tradera för ett bra tag sen. Den skulle ha blivit skickad den 13 januari så det var ett sent paket som kom i brevlådan idag. Ska bli fint att ha den till skinnjackan i vår.. På tal om vår så har det känts så idag. Fåglarna kvittrade och snön är nästan borta men det håller ju inte i sig som sagt. Snö och minusgrader till helgen igen känns tråkigt.
Idag började jag tidigt och sen åkte jag och tränade! Skönt och Rebecca visade mig en grym övning för rumpan. Så nu jäklar ska rumpan växa! När jag kom hem började jag på ett litet projekt, att måla om en gammal stol till vit.
Har målat en omgång och det är väl typ två omgångar kvar så att den blir fin. Funderar även på att göra något på ryggstödet så att den ser lite finare ut än bara vanlig tråkig. Ska ha den i mitt rum som klädhängare eller vid sekretären som är som ett skrivbord. Målade nyss en andra gång men penseln hårar av sig så jag ska köpa ny pensel imorgon efter jag jobbat. Imorgon börjar jag 10.45 och slutar 14.15 har en klippkund och en nagelkund. Efter jobbet ville pappa åka och kika i lite affärer så det ska bli mysigt!
 
Sitter här och suktar efter de snygga camo Better Bodies träningsbyxorna jag la upp för ett tag sedan. Tror minsann att jag tar och beställer dom. Roligare att träna om man känner sig snygg ;)
 
Imorgon bitti innan jobbet blir det ett träningspass så att man är igång!
 
 
 
 
   Gröna eller gråa??