Inget blir någonsin som man tänkt sig.

Dagarna efter jul har rullat på som vanligt. Jobb och jobb..
har umgåtts med älskade Rebecka också som jag inte träffat på ett halvår och det var så härligt att ses igen.
Inga konstigheter! Har även hunnit vara på mellandagsrea två gånger och shoppat lite. Första gången var jag i kista och sen var vi i stan och igår ville killen till kista så då åkte vi dit igen. Har köpt lite grejer men inget märkvärdigt, hittade ett par nike pegasus gympadojor igår som är rosa vita så nu jäklar ska det springas!
Nu efter nyår ska jag komma igång med träningen igen, minst 3 gånger i veckan har jag satt upp. Klarade ju varannan dag förut så kan hoppas att jag hittar tillbaka till det mönstret igen. Vill gå ner i vikt och bli smal nu men de känns som att det inte händer något med träningen men får köra lite extra hårt bara!!
Kanske tänka lite på kosten också vore kanske en lösning med.
 
Denna jävla nyårsafton kan ta sig någonstans. Hade planer men som vanligt så sprack dom så det blev en kväll ensam och ingen middag tillsammans. En riktig deppkväll alltså.
Tänker sluta fira nyår helt för det blir bara skit ändå.
 
Gott nytt år och hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har...
 

28/12

Hej!
Det är segt att komma igång efter ledigheten som varit. Segt att kliva upp på morgonen och också lite segt att komma igång på jobbet tycker jag. Har jobbat sen igår och känt mig bra seg i huvudet och så. Lustigt det där med att bli ledig att man känner sig tröttare sen när man är tillbaka. Har haft en del kunder nu som vill bli fina innan nyår och jag ska även jobba på söndag och måndag. Har även hunnit vara iväg på mellandagsrea med Rebecka och så ska vi sticka in till stan imorgon och kolla lite. Jag letar efter ett par byxor jag köpte ett linne idag från samma serie. Måste ju även ha byxorna eftersom de har fina detaljer och kan bli snygga till en enkel outfit.
Ska snart gå och vispa lite grädde och äta grädde och päronhalvor! Smarrigt värre..
Nyår är ganska oklart, skulle vilja ligga hemma och sova. Gillar inte den dagen alls faktiskt..
 
Nu ska jag vispa grädde och sen hoppa ner i sängen..
Natti

Allting går för snabbt.

På en dag är julen över och jag tycker att det känns lite tråkigt. Vill att den ska vara iallafall i tre dagar och inte en.
Åkte till pappa vid halv 11 igår och var där till 20 på kvällen med farmor,pappa,daniel,mamma och farbror Benny.
Fick lite klappar och så åt vi god mat och fikade och hade det trevligt.
Hos pappa är det alltid så mycket snö och så är det mörkt så det var verkligen jul ute i en stuga mitt i skogen.
Mysigt som bara den! Pappa fick så fina saker av mig och bror men bara grejer till hemmet såklart som andra år. Men det är ju sådant som han behöver och inte vill köpa själv. Vi köpte en robotdammsugare bland annat som nu går runt och dammsuger i huset. Katten är rädd för den men det är lite kul bara.
 
Jag fick bäddset,gosfilt från chilli,sockor,bricka till ljuskyktor,arbetsskor/sandaler,presentkort på chilli,fårskinns fäll att sätta på bilstolen,parfym av både mamma och Filip samt pengar och lotter ifrån farmor.
Det är roligt att öppna julklappar och nu är det ett år till nästa gång..
 
Idag vaknade jag kl 11 och var utvilad och idag har jag inte gjort mycket alls. Kollat på tv,sopat fram bilen och sen har jag kollat på tv resten av dagen. Jag tycker inte om att vara ensam och inte ha något att göra men jag tror att jag behövde det efter denna hektiska jobbvecka.
Imorgon ska jag och Rebecka åka till kista och gå på mellandagsrean. Det var länge sen vi umgicks så det ska bli så roligt att ses igen! Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska sluta jobbet och plocka upp mig hemma.
Jag gillar inte att köra bil i den här snön, det har ju kommit så mycket inatt också! Hua..
 
Jobbet kallar på torsdag igen och även minijul hos mommo och moffa.
 
Ha en fin kväll!
 

Julafton

Vaknade upp hos hjärtat imorse och sen åkte jag hem till pappa. Är här nu med hans släkt och klockan 15 kommer mamma och ska fira jul med oss. Då ska vi äta middag och kolla kalle anka samt öppna julklapparna:)
De ligger så fint under julgranen..vill öppna NU!
Hoppas ni andra får en god jul och en trevlig kväll:)

Jul

Nu är det inte långt kvar! Har jobbat idag och sen åkte jag och pappa till karlsson och handlade lite.
Köpte julklappa till kollegorna och så köpte jag grejer så att jag kunde göra knäck.
Har gjort knäck och mjuk pepparkaka idag och sen la jag mig på soffan och råkade somna...
Sov inge bra inatt och blödde även näsblod som brukar vara ett tecken på att man inte sovit bra. Iallafall för mig...
Imorgon ska jag upp klockan 8 och jobba och sen på eftermiddagen så ska vi fira minijul hos mormor och morfar.
På kvällen imorgon ska jag och Filip spela bingolotto på uppesittarkvällen och hoppas att man blir miljonär.
 
På julafton blir vi hos pappa och jag hoppas att han hittar någon fin gran i skogen för jag vill ha en äkta gran i år som luktar gott och ser äkta ut!
 
 

Tatuering

Jag funder ju som sagt på att tatuera mig efter jul eller så och jag velar lite var tatueringen ska sitta..
Antingen mellan skuldrorna,eller på armem eller uppe vid nacken.. hmmm
 
 
 
 
 
 
  Har letat fram bilder på var jag vill ha min text:) gäller bara att välja var av ställena ..

20/12

Denna vecka är den vecka på året som är mest hektisk! Alla vill bli fina om hår och händer så det är bara att jobba rumpan av sig;) Har jobbat 9-18,19 varje dag men idag jobbar jag endast kväll. Pappa och jag ska ut och åka lite nu på dagen för att kolla julklappar och lite grejer. Hade även tänkt ta en runda förbi bauhaus för att kolla om de har en ny bordsskiva till mitt nagelbord som är lite smalare i bredd men framför allt längre så att allt inte blir så trångt.
Har egentligen inga julklappar kvar att köpa men hittar väl något ändå bara för att haha..
 
Börjar jobba klockan 15 idag och slutar 19.00 så det blir två kunder varav en nagelkund och en färg och klippkund.
Ska se om vi hittar någon fin julgran också, vill ha en äkta gran hos pappsen. Luktar så gott och känns mer äkta!
Den ska vara lite rund och liten och tjock haha!
 

Tredje advent

 
Idag vaknade jag upp tidigt hos hjärtat och så kollade vi på julkalendern. Det händer grejer där och den är så bra haha.. Vid 10 åkte jag till stan med mormor och letade lite julklappar och så skulle vi gå på julmarknaden i gamla stan. Den var dock inte så bra och jag hade önskat att jag åkte till sigtunas marknad istället men jag får vänta till nästa år. Har handlat klart julklappar till några idag så nu har jag bara tre stycken till att köpa så det är skönt!
Måste hämta ut en julklapp jag bokat hämtning på åt pappa så den ska hämtas i veckan och det är en rolig julklapp.
Imorgon är det en lång dag på jobbet men det är roligt när man har att göra. Dagen börjar med en färg/klipp och sling kund klockan 9 och har sedan en till stor behandling och sen avslutas dagen med två nagelkunder på eftermiddagen. Det som är kul nu innan jul är att alla vill vara extra fina och då är det fullbokat. Mindre kul är dock att det är halv dött i januari då ingen har pengar kvar efter jul och julklappar så det är bara att köra hårt nu då!
 
Har slagit in julklapparna nyss och ätit tomtegröt till middag. Slasket utomhus får gärna återgå till pudersnö så att man kan återfå julkänslan igen.
 
 
 
 

15/12

 
Tiden går alldeles för snabbt tycker jag! Jul om cirka en vecka det är inte klokt vad tiden bara rullar iväg.
Har inte handlat alla julklappar heller så har det kvar att göra i veckan. Har en ledig dag denna vecka som det ser ut just nu. Torsdagen blir en ledig dag om jag inte får in några bokningar då förstås.
Idag ringde klockan sju och det var bara att hoppa upp för att ta sig till jobbet. Min första kund plockade upp mig för att jag inte ville köra i snökaoset som skulle bli lagom tills jag skulle åka hem. Idag har jag haft fullt rullande schema men imorgon har jag en ledig dag. Ska bli skönt att slippa ställa klockan och sen så ska jag nog umgås med Rebecka och baka knäck och sånt mys! Skulle egentligen behöva sitta på loppis och sälja grejer och få ihop lite pengar men blir lite tight att boka bord för morgondagen nu.. Sov hos mitt hjärta i natt och det finns inget bättre än att somna och vakna i en varm famn. Älskar dig baby
 
Nu går Harry Potter på tv så jag ska fortsätta kolla på det och ta det lugnt, är sjukt trött och somnar nog om jag blundar några sekunder.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll:)
 

Julklapp i förtid

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit och handlat med mamma på willys och karlsson.
Hittade en spegel jag ville ha på karlsson så jag fick den i julklapp av mamma och pappa i förtid då dock;)
Så nu står den i mitt rum och är snygg och det är skönt att den står på ett ställ så man kan flytta på den om man vill ha den någon annanstans. Har ju allt i vitt i mitt rum nästan men valde att köpa en silvrig spegel för har lite silvriga lyktor och ljusbricka så det blir nice. Ska bara måla mina beiga väggar vita så blir det fint i rummet!
 
Oj vad tiderna innan jul börjar gå åt nu inför jul och det är grymt kul! Älskar mitt jobb:)
 
 

Luciadagen

Klockan ringde klockan 7 imorse och då var det dags att kolla dagens avsnitt av julkalendern.
Den är lika bra nu som för 16 år sen tycker jag. Jag var tvungen att åka till salongen och öppna åt röranalys som skulle spola våra rör så jag var där redan 8 imorse och det tog en kvart för dom. Tränade i 45 minuter också på friskis och åkte iväg med skorna på biltaket. Sånt är typiskt mig, virrig och stressad och tänker inte. Hade ju kunnat tappa skorna på vägen..
Kunden som skulle avfärga och så hade inte den hårkvaliten så vi färgade bara en enfärg och klippte. Vill inte riskera att hon tappar sitt hår för då åker jag på det så vi gjorde det som var bäst och sen fick hon köpa med sig orofluidos olja och inpackning så ska vi se efter ett tag om hennes hår orkar med blekning.
Var skit taggad att göra en ombre men hårets hälsa gick före idag!
Hade planerat att jag och mamma skulle baka och greja idag men hon har inte köpt några ingridienser så jag vet inte hur det blir med den biten riktigt.
Kom nyss ur duschen så ska hoppa i några kläder och sen får vi se var vi tar vägen.
 
 

Nya skor.

Har precis lagat en god middag. Det blev fläskfile gryta med curry och vitlök samt paprika och lök och till det kokade jag ris. Det som är tråkigt är att laga mat till sig själv men annars får jag ingen mat så det är bara att laga!
Satt och tänkte lite på att jag inte alls shoppar lika mycket som förut och sen kom jag på mig själv att jag nyss beställt pälsen och sen var jag och köpte ett par Uggs liknande skor från H&M idag. Känner mig ändå rätt duktig och jag tror det blev så när jag skaffade bil. Blev mer snål med pengarna då för jag vet att jag måste hålla i pengarna till bensin och ifall någonting behöver lagas. Imorgon måste jag vara i salongen till halv nio för att släppa in några bygg killar som ska göra någonting och sen har jag en stor behandling. Tjejen ska färga sin röda utväxt,avfärga längderna eftersom hon vill ha en ombre och sen efter vi avfärgat måste vi bleka upp det avfärgade. Det lär ta några timmar så det blir en utmaning för mig men det är kul!
 

Pälsen har kommit!

Idag har jag en ledig dag för att jag ska jobba hela helgen igen. Imorse var jag med pappa och kollade på ny bil till honom som han ska köpa imorgon. Kul för honom med en nästan helt ny bil för en gångs skull..
Åkte sen iväg med min lilla pärla till mekonomen och skulle mäta batteri och generator och se om det var det som gjort att mina varningslampor lyser lite då och då men det var generatorn som var på väg att gå.
Så pappa ska byta den nästa vecka.. det är billigt att ha bil HAHA. Tur att den var billig att köpa iallafall..
Nu när jag kom hem så hade mitt avi kommit så min päls har anlänt. Ska gå upp till centrum och hämta den och ser det som dagens motion i puls snö. Det blir bra det!
 
Hatar att vara ledig för man har aldrig någonting att göra om dagarna men får väl se sen om jag ska rensa garderoben men har ingenstans att lägga det jag rensar ut.. hmmmmm
 
 

Shoppingday

Vaknade för ett tag sen och hade bestämt att jag skulle ta bussen idag då jag och Karin ska åka till kista när jag jobbat. Jag bestämde mig ändå för att ta bilen och så får den stå vid jobbet medans vi är i kista eftersom vi ska åka buss dit. Karin har ju sin lilla dotter i vagn och jag är inte säker på att vagnen får plats i min lilla bil så det blir buss. Sen vet jag inte riktigt hur vädret är idag då det ska snöa senare på dagen.
Ska köpa lite julklappar idag så att man kanske blir klar med den biten iallafall!
 
Nu är det dags för jobb , har två nagelkunder och sen åker vi till kista:)

Julkänsla

Kom hem för en timme sen och just nu står det lussebullar på jäsning här hemma och julmusiken spelas.
Hade tänkt att jag ska göra lussesnäckor med vaniljfyllning för jag tycker att vanliga lussebullar oftast blir så torra och tråkiga. Ska även laga middag samtidigt så jag är en bra hemmafru minsann. Synd bara att mitt hjärta jobbar så att jag får göra allt detta till mig själv..
 
Igår hade jag ner en av mina favorit ljuslytkor som jag fick från bror i julklapp förra året. Får köpa ny men den är så dyr men så fin så jag måste nog det ändå..
 
Idag tränade jag och hoppas att jag kommer igång igen efter en vecka av vila, man är fasiken inte van att vara en soffpotatis som man blir så fort. Det är bara att på det igen och kämpa, vill se resultat fort och det är ju det som gör att man slutar träna när man inte tycker att man ser något resultat.
Jag tror också att det blir så att man själv inte ser men att andra ser resultat så jag får hoppas på det!
 
Åter till lussebullsen!
 

Tröttmössa

Kom hem från jobbet för ett tag sen och dagen har gått i ett.
Gick upp 7 imorse och kollade på julkalendern och sen vid 9 så åkte jag iväg till farmor för att hjälpa henne att städa. Jag hjälper ju henne varannan vecka att städa och får lön för det hehe.
Idag hade jag två stora färgbehandlingar och det tar ju rätt lång tid och den ena skulle ha lite annorlunda färning. Så kul med nått nytt! Hon sa att hon ville ha röd,blond och svart och jag fick välja hur jag skulle lägga färgen så det var kul.

Imorgon börjar jag antingen 11 eller 13 beroende på en kund så jag får se. Blir ju iallafall en liten sovmorgon men om jag känner hjärtat rätt så kommer vår väckarklocka att ringa klockan 8...kuuul
Ska snart hoppa in i duschen och sen ta blåbäret till hjärtat.


ziperall

Godmorgon! Vaknade tidigt idag och hoppade direkt i ziperallen. Magen känns alltid bra på morgonen men sen ju längre dagen går desto värre blir det. Ska åka till apoteket med pappa halv 11 och köpa något receptfritt och se om det blir bättre. Ska även åka till Ikea,rusta och plantagen och kika lite innan jag ska klippa min kund kvart i 1.
Endast en kund idag men imorgon är det full rulle på jobbet och även hela helgen. Jag hoppas att vägarna är bra imorgon så jag ska våga ta bilen. Är så feg med all snö och är rädd att man bara ska sladda runt på vägen. Avfarter och påfarterna är alltid så dåligt underhållna har jag märkt! Ska köpa julklappar på ikea och sen får vi se om jag hittar något annat roligt. Jag behöver köpa nya torkarblad till min lilla bil så att jag ser något när man kör.
 
Klädångest har jag också, köpte en snygg tröja på gina häromdagen som jag tycker om men har gått runt med den sen jag köpte den hehe..
 
 
   Kanske man ska köpa den andra i grått och blått också?
 
 

Magont

Min mage har krånglat varje dag sen i söndags.. Vet inte riktigt vad det är men tror att det är magkatarr. Det bubblar,svider och jag känner mig hungrig hela tiden och rapig. Så jobbigt för om magen krånglar så funkar man inte. Känner ju av den hela tiden och det är så sjukt jobbigt! Är rädd att det kan vara magsjuka men då borde det ha slagit till för länge sen tycker jag. Jag får inte bli sjuk heller då jag har mycket stora behandlingar inbokade nu och hela helgen.

nåja, går upp varje morgon och kollar på julkalendern och den är ju bäst i år. Så roligt att de sparat saker ifrån när den gick förut. Man känner verkligen igen allting! Dags att snart åka och julshoppa, ska se om pappa och jag åker någonstans imorgon och kollar lite innan jag ska jobba. Har en kund som ska klippa sig klockan 13 och med henne är jag klar 13.35 lite segt att åka för det men vad gör man inte för kunderna! Nu ska jag fortsätta att kolla på julkalendern och tycka synd om min lilla mage och invänta min fina blårävspäls som kommer nästa vecka:)


Parfymtips

Tänkte dela med mig av ett parfymtips.
Min kund luktade så gott idag så var tvungen att fråga vad hon hade för parfym och då hade hon Britney Spears Radiance. Den påminner om Laura. Luktar friskt och inte för starkt för min smak!

Väntan

Åh det är så fint och mysigt ute! Helt vitt,kallt och krispigt och solsken. Hellre såna här dagar än slask och blåst.
Vaknade upp hos hjärtat imorse och kollade på julkalendern och sen åkte jag hem då jag skulle fixa lite saker.
Jobbade igår och idag hade jag en kund klockan 13.00 som ville bli fin om sina händer.
Vägarna var nästan torra idag och det var skönt då är det inte lika läskigt att köra bilen.
Imorgon ska jag träna innan jobbet och sen har jag kund klockan 11.00 och 17.00 lite seg väntan där i mellan men får väl hitta på något kul.
 
Har tänt adventsljus och kollar på twillight på tvn som går just nu och ska adventsfika med mig själv snart :)

Halt

Idag hade det mycket väl kunnat vara rejält halt men det var helt okej. De som är läskigast är att åka över broar då kylan kommer underifrån vattnet och man tror att man ska halka fast man int gör det. Inbillar mig att det är sjukt halt så fort det är lite snö på vägen;) Åkte till jobbet vid halv 9 och har jobbat till 15 så nu är jag rätt trött och skulle kunna somna en stund nu. Ligger i soffan under min mysiga filt ifrån chilli och kollar på tv.
Får se vad som händer ikväll om hjärtat kommer hit eller tvärtom. Ska nog ladda ner någon julfilm och slå in lite julklappar;) Äter lussebulle och dricker julmust, mys med juuuuuul!!