Sovmorgon

Idag ringde klockan klockan nio och jag hoppade upp direkt.Kollade lite tv och åt frukost och kollade på tv tills det var dags att hämta upp Filip hemma. Vi skulle åka och träna men det var inte en sån bra idé för min del.. Mina ben är totalt döda sen  i förrgår då de fick en riktig genomkörare! Sen cirkelfyset med massa utfall med vikter igår gjorde sitt också så jag känner mig lite mör i benen;) Får hoppas att dom känns bättre imorgon så att jag kan köra på som vanligt igen! Idag har jag haft två kunder en nagel och en klipp och sling kund. Hårkunden kom med mörkt hår i en lite längre page och vi gjorde en liten förändring. Hon ville ha lite ljusare nu fram till vår så vi la i många ljusa slingor och sen kapade vi en bit i nacken på pagen. Blev riktigt fint men jag glömde ta bild som vanligt vilket var synd.Får ta en bild nästa gång helt enkelt. Imorgon har jag bara en kund klockan två så innan det ska jag hinna städa hos farmor och även träna om kroppen tillåter.
 
 
   vill ha!
 

Träningstime!

Idag känns det som attvi varit runt runt runt överallt jag och pappsen. Imorse började vi med en frukostmacka och åkte sedan mot väsby där jag skulle köpa hårprodukter till en kund som hade gjort en beställning.
Sen åkte vi mot Uppsala och gick runt på alla möjliga affärer. Bland annat biltema där jag köpte en skyddsväst jag ska ha när jag rider ut. Blev en tunnare modell med fyrkanter som även är mer rörbar så det blir nog skönare att rida i än de som är så tjocka! Köpte även en skitsnygg rattmuff till min lilla bil också, en från Ed Hardy med snygga grejer på. Nu slipper jag frysa om händerna när jag är ute och åker i blåbäret.
 
Jobbade en stund på eftermiddagen och nu har jag precis ätit middag och sitter i soffan och fryser och inväntar på att få åka till cirkelfys med Jempa.
Idag blev det ingen morgonträning men får istället bli cirkelfyset. Är lite orolig att jag inte ska fatta någonting och att jag ska göra fel. Jag i ett nötskal..
 
Ska hoppa i träningskläderna strax och traska iväg upp mot Lidl!

Ridstövlar

Imorgon ska jag som sagt köpa stövlar på hööks eller horze men jag kan inte bestämma vilka som är snyggast.
Det står mellan dessa två par.
 

söndag

Söndagar är verkligen en tråkig dag! Måste hitta en syssla att göra varje söndag tror jag. Idag vaknade jag vid 9 och så väckte jag filip. Vi åt frukost och lät den smälta i magen och sen åkte vi och tränade. Idag hade jag sjukt mycket ork så jag körde hårt! sprang 35 minuter på löpbandet ovh avslutade med styrka. Idag fokuserade jag på benen så imorgon kommer jag nog inte kunna gå ordentligt!

imorgon ska jag och pappa åka till hööks och cutrin och sedan ska vi till uppsala. I uppsala ska vi gå på biltema där jag ska köpa en ratt muff. Väldigt behövligt för min ratt blir så jäääkla kall! Hoppas det finns en fin rosa ;)

Jobbar eftermiddag imorgon:)
ciao

Frussen

Imorse vaknade jag tidigt och var skit taggad på att dra till gymmet. Försökte få upp Filip som sov så fint utan en tanke på att kliva upp.. Åkte till jobbet vid 11 och jobbade, hade en klipp och färg kund och en nagelkund!
Har inte haft så mycket kunder i veckan så jag tog emot dom som ville komma idag helt enkelt.
Det var inge roligt att köra bil idag från Filip i brunna. Det var så sjukt halt i rondellen och vid start och stopp spann bilen som bara den! Jag blev inte så rädd denna gång, känns som man vant sig lite nu när man ändå kört vinterväglag ett tag. Har varit hemma ett tag sen jobbet och nu väntar jag in en kille som ska komma och köpa två tavlor jag la upp på instagram igår! Det var bror som hade ställt ut dom för att han inte ville ha dom så då passade jag på att lägga upp dom!

När jag sålt tavlorna ska jag åka iväg till Filip igen och så blir jag där hela kvällen. Imorgon har jag inga planer men träning blir det ialafall på morgonen. Som en bra start på dagen helt enkelt! Hoppas på bättre resultat gällande att få upp Filip imorgon...
 

Förändring.

Har bestämt mig att förändra håret i veckan. Får bli en ombre som jag tänkt på väldigt länge!
Får ta en heldag på salongen och försöka få bort det röda.. Kommer inte bli en lätt match men den som testar får se.. Stackars Sophie som ska göra det men hon får bra träning så det är skitbra.
 
 
 
 

Tidig morgon!

Idag ringde Filips klocka klockan 7 och han hoppade upp snabbt som attan!
Jag tänkte att jag skulle sova till 8 och sen åka och träna men jag hoppade upp jag med.
Hoppade i träningskläderna och gick ner och åt fil och musli och sen åkte jag iväg till gymmet.
Det var helt dött först men sen kom det en del folk så då blev det såklart kö till löpbandet..
Tränade lite mer än en timme och nu är jag hemma och ska äta lite mellanmål och kolla på filmen the impossible.
 
Saknar mitt hjärta som är och jobbar, hoppas vi gör något skoj ikväll! Eller att det går något bra på tv åtminstone..
Imorgon blir det lite jobb och sen ska jag nog åka och köpa ett par läderridstövlar!
 
Är sugen att göra något med mitt hår, men det kommer vara ett helsike att få bort mitt röda..
Vill ha en ombre!
 
 
 
 

Kyla

Var det verkligen meningen att det skulle bli såhär kallt? Man fryser rumpan av sig så fort man går utanför dörren..
Imorse när vi vaknade så var det helt klart ute och träden gnistrade fint och man såg hur kallt det var. En stund där tvekade jag att kliva upp men det var bara att kasta på sig träningskläderna och åka iväg till gymmet.
Körde kondition och styrka och Filip körde även sitt race!

Har varit iväg och jobbat några timmar nu på eftermiddagen och nu har jag kurat ihop mig i min gosfilt och kollar på tv. Imorgon ska jag åka med pappa till stan för att lämna tillbaka min UV lampa jag köpte för några veckor sen.
Den funkar tydligen inte ihop med min vita gele, så typiskt men sånt är livet.

I helgen har jag inga planer mer än att träna och ta det lugnt! Ska bli skönt men jag blir lätt uttråkad så något vill jag göra!


Äntligen

Hela helgen har jag sovit hos Filip och så på dagarna har jag gjort lite andra saker.Igår var jag med pappa på loppis och sedan fick jag ett samtal ifrån en kvinna som hade lagt upp annons om en ponny på blocket.
Denna ponny sökte en medryttare och det föll mig i smaken perfekt. Han är en läromästare på 21 år så det är kanon. En lugn och stabil ponny passar mig som är lite feg numera när det gäller ridningen.
Jag åkte ut dit igår vid 2 och fick rida och pyssla med honom och det kändes så kul att äntligen vara tillbaka i stallet. Ska tillbaka på onsdag och ta en uteritt med hans ägare, hon ska eventuellt låna en annan häst så vi kan ta sällskap! Meningen är att hon ska visa mig ridvägar i skogen så att jag kan rida ut själv sen.
 
Imorse när jag vaknade hade jag ont i magen men jag åkte ändå och tränade men körde rätt lugnt idag.
Är det bättre i magen imorgon så får jag ta i lite extra ;) Funderar på att beställa hem lite vitaminer och mineraler så att man orkar mer och får ut mer av träningen!
Imorgon börjar jag jobba tidigt och sen har jag en stoooor lucka på massor timmar och då ska jag träna,äta lunch och sen åka och köpa ridkläder och ridstövlar. Så typiskt att man slängde allt när man trodde att man aldrig mer skulle rida... Men .. en gång hästtjej alltid hästtjej!

Nu ska jag fortsätta kolla på det okända och sen ska jag krypa ner i sängen..
 

19/1

Godkväll!

De senast dagarna har bestått av träning och lite jobb. Träningen rullar på bra nu så hoppas att det snart märks skillnad på mage och midja. Jag har måttat denna gång och inte tittat på siffrorna på vågen.
Imorse vaknade jag upp med Filip och det var riktigt kallt i rummet. Vi gick ner och skulle äta frukost och såg då att det var 17 minus ute! Sjukt kall dag men fint med sol, hade varit mysigt att vara ute och rida men har ju ingen häst så det blir lite svårt. Imorse åkte jag till gymmet vid 10 och sprang på löpbandet och avslutade med styrka.
Har även hunnit med fler saker idag, åkte till jakan och köpte en ögonbrynspenna sen var det vara att åka hem och duscha och fixa med kvittona och sen åka till revisorn. När jag ändå var hos revisorn i bålsta så passade jag på att göra en synundersökning för att jag tycker att jag har dålig syn.. Synen var det inge fel på så inga glasögon behövdes. Det blev billigt och bra! Han bjöd på undersökningen snäll gubbe.
Jag kom hem runt 3 och har legat i soffan och kollat på tv sen jag kom hem. Har även hittat en fin kappa jag bara måste beställa. Den finns på ebay och kostar 260 kr och om man jämför med originalet från Zara som kostar 1400 så kallar jag det ett klipp! Nu blir jag snygg i vår minsann!
 

Önskelista

Önskar mig dessa sjukt snygga träningsbyxor av någon snäll själ.
Alternativt får jag börja spara till dom, de kostar 799:-
Så sjukt snygga och snygg passform ;)
 
 
uuuuh...
Snälla då..
 

Träningsdag

Vaknade upp klockan 8 idag och hade som plan att åka och träna efter frukost. Mamma och jag var och handlade frukost på lidl kl 9 och sen åt jag den och åkte till gymmet så att jag var där 10.30.
Tränade i  50 minuter och det var skönt, gick med lutning på måttbandet så det verkligen tog i rumpa och ben.
När man sedan skulle springa i uppförsbacke var det som att gå, kom knappt uppåt!
Nu känns det skönt i kroppen att träningen är avklarad för idag och tar nya tag för imorgon.
Har en kund klockan 10 och då tänkte jag träna på morgonen innan kunden och sen vid lunch ska jag iväg till min revisor och prata lite. Prata lite mer om företaget och sådant så att jag förstår mer än vad jag gör nu..
 
Jag vill åka till jakan och möta pappa för att sen åka till chilli men jag orkar inte ta bussen och inte bilen heller för då förlorar jag min bästa parkering ute på parkeringen ;) När alla slutar jobbet sen så blir det proppat på parkeringen och har man otur står man utan parkering....
 
Nå,tar jakan imorgon..
 
 
Sugen på tattooo...
 

Snökaos

Vaknade upp till ett jäkla snökaos idag och funderade en stund på om jag verkligen skulle ta bilen eller inte. Vaknade dock alldeles för sent för att hinna med bussen så det blev bilen..Snön vräkte ner hela dagen och jag blev rädd när jag skulle åka hem men det gick bra. Jag körde i slowmotion om man säger så. Hellre köra sakta så att man kommer hem än att inte komma hem alls! Idag har jag haft tre kunder och nu är jag ledig i två dagar och sedan jobbar jag på fredag igen med tre nagelkunder och en hårkund. Hoppas de hinner ploga upp allt som kom idag så man kan ut och åka imorgon. Jag vill åka och träna, gjorde inte det idag pågrund av väglaget.
Sitter och väntar på om Filip hör av sig om han vill träna ikväll kanske. Gymmet stänger ju ändå 21.30 så vi får väl se vad som händer.
 
Pappa hämtade en sekretär åt mig idag så nu har jag fixat i rummet lite ikväll och fixat i den och så.
Har filat lite grann så den är fin och lite sliten som jag tycker är fin. Gillar shabby chic så det blir jättefint!
 
 
 
 
 
  Såhär blev det :)

Klippning och gym

Helgen som varit har gått fort som alla andra helger. I fredags umgicks jag med Filip och på lördagen jobbade jag och var hos pappa och lagade mat och bakade. Igår var det dags för mig att sälja av lite kläder jag inte använder. Jag var i komethallen till 8.00 och satt sedan där fram till 14.00 för då tröttnade jag en liten slant så det var värt det. Idag vaknade jag tidigt och somnade om lika fort och åkte sedan för att träna. Jag körde lite fettförbränning genom att ställa in uppförsbacke på löpbandet så det tog riktigt i rumpmuskler och benmuskler. Härligt!
Tränade en timme och sedan åkte jag till farmor och städade hennes lägenhet. Tur att hon får hjälp av mig för hon får det jobbigare att gå för varje år som går. Så är det ibland men det är nog inte så roligt..
Efter städningen så åkte jag direkt till salongen där jag skulle bli klippt av Anne. Det var så länge sen jag klippte mig att jag inte ens kommer ihåg när. Det blir så när kollegan har mycket att göra ;)
Nu är det några centimeter kortare men så mycket fräschare så det känns bra.
Åt nyss en god middag och ska nu lata mig lite på soffan, energin är lite som bortblåst idag. Nya tag imorgon helt enkelt.
 
Ska vänta in en pälskrage jag beställt som borde komma på onsdag, längtar!

Behöver en energikick.

Godkväll!
Det blev ett träningspass igår kväll ändå. Jag sprang en halvmil på löpbandet och avslutade med lite styrka.
Idag har jag däremot haft en vilodag men tror att jag tränar imorgon igen efter jag jobbat. Jag har en kund klockan 13 imorgon så det är skönt. Idag vaknade jag upp hos Filip och åkte hem direkt för att hämta min bil och duscha innan jag skulle åka till jobbet. Idag hade jag en nagelkund klockan 11 bara som jag fick göra riktiga sommarnaglar på med illgult glitter och rosa paljetter utspridda över nageln. Kul med lite annorlunda något annat än vit fransk;)
 
Imorgon kväll ska jag vara hos min pappa och ta det lugnt, vi ska laga mat,möblera i hans rum och rensa och sen så ska vi även baka någonting. Pappa gillar bullar så kanske vi ska göra det eller cocosbollar såna man köper i simhallar. Vi får se vad man är sugen på imorgon, imorgon är min ätardag nämligen så jag får äta lite gott.

Nu väntar jag in Filip som kommer hit om en stund och sällskapar eftersom jag är hemma själv så passar vi på att vara här idag.
 
Hoppas det går något bra på tv ikväll. Skulle vilja se filmen impossible som är en verklighetsbaserad film baserad på flodvågen i Thailand. Kan vara en intressant och sorglig film, får se vad ponken säger...
 

10/1-13

Igår var ja ivög med pappa till uppsala en sväng på morgonen. Först åkte vi ut till bälinge för att hämta upp kläder hos en kund till mig. Vi bytte kläder mot naglar! Vi åt lunch på ikea och gick även in på biltema och köpte lite nödvändiga grejer. På ikea åt jag ostpanerad torsk med potatismos och det var väldigt gott!
Igår skulle jag ha en träningsfri dag så musklerna skulle få vila men på kvällen drog vi iväg till gymmet jag och filip och jag hade sån energi! Körde 5 kilometer på crosstrainern och sen gick jag över till löpbandet och körde 2 kilometer där och avslutade med lite mag och armövningar.Nu har jag tränat måndag,tisdag och onsdag och tänker fortsätta hela veckan. Så skönt att äntligen vara igång! Nu ser jag fram emot beachen 2013.
Ska vara duktig och utesluta socker helt också men det brukar inte vara sådant stort problem. Inget godis,läsk eller sötsaker på alla vardagar. Endast en helgdag det är bra som en belöning till sig själv.
Idag är jag ledig från jobbet men imorgon har jag en kund klockan 11.00 och efter kunden blir det ett träningspass!
 

8/1-13

Vaknade halv 10 imorse och kollade ut och såg att det kommit mycket snö igen. Så jobbigt, trodde ju att våren var på g. (nästan;) )
Åt lite frukost och sen tog jag bilen till kallhäll för ett gympass. Idag körde jag bara kondition och puls på löpbandet och jag blev helt sjöblöt så det var härligt. Efteråt är känslan så skön när man är sådär skönt trött i benen och kroppen och man vet att man bränt lite kalorier. Kunde inte köra så länge jag ville då det var fler på kö till löpbanden. Imorgon blir det en vilodag och jag och pappa ska ta en tripp till uppsala!
När jag kom hem från träningen så gjorde jag lasagne för första gången och den blev skitgod så nu vet jag att jag kan göra lasagne också. Nu ligger jag här i soffan och kollar på något hembygg program på 5an och ska sen möta upp mamma i Bro. Vi ska till bålsta för att åka till mormor och hämta rostbiff och sen ska vi nog åka en sväng till stinsen. Jag ska inte köpa något men mamma ville in på någon skinnaffär så då hänkar jag på. Har ändå inget vettigt för mig ikväll då älskling jobbar kväll.
 
Hörs senare :)!
 

7/1-13

Idag vaknade jag upp hos hjärtat klockan 9.00
Skulle skjutsa upp honom till centrum för att hämta sin mammas bil och sen var det bara att köra fort till jobbet.
Idag hade jag bara en kund klockan 12.20 och sen slutade jag för dagen. Hade bestämt att jag skulle tränat innan jobbet men blev lite ändrade planer så jag och Emma åkte till ett motionsspår i Aske och sprang ett varv och gick ett varv. Så jag fick sammanlagt 4 kilometers motion idag så det var ju skönt. Imorgon tänkte jag åka tidigt och träna och sen ska mamma och jag iväg och kika lite. Jag har dock infört ett litet shopping förbud nu, inte för att jag shoppat ihjäl mig men det kan vara bra att spara pengar. Spara pengar till att resa i sommar och kanske två veckor denna gång istället för en vecka. Beror på jobbet och hur mycket pengar man hunnit spara!
 
Nu ska jag fortsätta kolla på sveriges mästerkock och ta det lugnt!
 
 
 
   Skulle inte tacka nej till att åka till Kretas Elafonissi igen!

6/1-13

Godkväll!

Kom nyss hem efter en lång jobbdag då jag jobbat 09.45 till 17.10.
Började dagen med att klippa två små barn och sen har dagen rullat på med bara nagelkunder.
Pricken över iet är att mina båda uv lampor totalt har sagt upp sig så det gick inge bra med den franska manikyren på ena kunden. Jag hoppas att jag får min nya imorgon som nu är för två händer istället för en!
Är jätte trött nu då det tar mycket på huvudet och ögonen att sitta och koncentrera sig när man lägger gele och så vidare. Efter en dag med nästan bara nagelkunder brukar jag vara trött i huvudet och ögonen och idag är en sådan kväll. Den här veckan som kommer ser rätt seg ut på schemat, många som har dåligt med pengar nu efter jul.
Hoppas att det ringer fler nu i veckan så man inte blir arbetslös! Hade tänkt att träna imorgon innan min kund som jag har klockan 13.00..
 
 

4/1-13

Halloj!
Igår vaknade jag upp hemma hos Filip och sen var det dags att åka iväg och plocka upp tjejorna.
Vi skulle till stan och kika i lite butiker och sen efter det middag och vin hos mig.
På stan var det mycket rea men hittade inget på gina som jag brukar men jag gjorde två riktiga fynd på JC.
Har kikat in två par jeans vi där ett tag och även igår när vi var i stan. Sista butiken vi skulle in i var JC och då hade vi redan varit inne i cirka 4 JC affärer och jag hade inte orkat prova jeansen. Tur att vi gick in på den sista för då hade de hunnit sänka dessa jeans från 449:- till 200:- detta på endast en timme. Hade blivit sjukt irriterad om jag köpt dom för 449:- på de andra JC vi var inne på. Såååå nu har jag två par jeans som sitter som en smäck och är snygga med fina detaljer som dragkedjor.
 
Vi köpte med oss massa frukt,lantchips och fetaost så att vi kunde fixa till lite gottigheter. Det blev fläskfile i ugn med kryddor och till det pommes och en god fetaost sallad. Avslutade middagen med fruktsallad och grädde till filmen snabba cash 2 som är grymt bra. Rebecka sov kvar och vi kollade på Eva och Adam igår innan vi skulle gå och lägga oss.
 
Nu är det hockey på tv hela dagen idag som gäller för min del, Beckan åkte nyss.
Får se om det blir bio ikväll, imorgon blir det jobb hela dagen för min del.
 
 
 
 
 

2/1-12

Vaknade tidigt imorse och var utvilad! Åkte till jobbet för en kund och sen åkte jag hem och åt lunch.
Idag hade jag även som mål att börja träna igen så jag var nyss ute och gick/joggade. Skulle upp till banken och sätta in pengar så jag gick/joggade dit istället för att ta bilen;)
Det var skönt och nu eftersvettas man fint efter en varm dusch. Inväntar älskling vi ska åka och kika i en butik och sen tror jag vi ska hem och ta det lugnt. Är ledig nu fram till söndag ifall jag inte får några bokningar. Tror att jag ska åka till bålsta imorgon och få hjälp att tvätta bilen av mormor. Lilla blåbäret måste bli ren nu när saltet lagt sig som en äckelhinna.
 
Nu ska jag göra mig mänslig och invänta hjärtat!