Söndagar är alltid tråkiga.

Tänk att söndagar alltid är lika tråkiga,bara för att man vet att det snart är måndag kanske.
Har pluggat teori och kollat på Tintin idag. Vilken jäkla film, man vet inte om det är ett skämt eller på riktigt haha.
Denna vecka bjuder på jobb,inlämning av lilla bilen och träning. Det blir träning varje dag i veckan,en vilodag men har inte bestämt vilken ännu.
 
Imorgon har jag bara en kund klockan tolv, innan det ska jag träna och sen ska jag åka till farmor och städa som jag gör två gånger i månaden eftersom hon har så svårt att gå.
Inväntar kvällens avsnitt av xfactor, hörs efter de :)
 

film om hajar

Tjenixen.
Blev en film för hjärtat och mig, en om hajar.
Den handlade om tsunami ichbett gäng människor som var fast i en affär och skulle överleva. Hatar när det är så dåligt datagjort med allt blod och grejer.
Ska man göra film ska de vara bra gjort men icke..
Ska alldeles strax stoppa täcket om mig och sova. Jag har varit så trött hela dagen och hoppas att jag får sova imorgon utan att bli väckt.
Morgondagens planer ser lovande ut, inget planerat. Blir väl till att plugga teori då.. tråkigt att mobilblogga då jag inte kan ladda upp bilder för min blogg app är konstig.
Time to slep, nighty!:)

sömn

Hej igen!
Vaknade nyss från en 40 minuters powernap som var behövlig. Var iväg med älskling imorse på Elgiganten och köpte ett spel och sen åkte vi hem en stund sen skulle jag till spånga. I spånga tjänade jag pengar, sålde en jacka för 2000 vilket var grymt! Nu har jag pengar att piffa upp lilla forden. En blå Ford focus liten och söt.
Resten av kvällen spenderas med teori plugg det är bara att läsa och svara frågor varje dag fram tills dagen jag ska skriva provet. Någon som har bra tips på Internet sidor med bra teori frågor?

Nej dags att ta tag i pluggandet igen!
Ha en skön kväll:)

lördag

Vaknade tidigt idag av ett samtal, kl 8 vem ringer då på en lördag egentligen. Så ingen sovmorgon idag inte..
Ska snart börja plugga teori igen och klockan två ska jag möta en tjej i spånga som sagt.
Vet inte vad som händer sen men skulle vilja gå på bio eller nått det skulle vara mysigt.
Synd att helgerna alltid går så fort, fredag borde räknas som en hel helgdag så det blir en lång helg.
Nåja! Vi hörs lite senare:)

teori

Så drygt med körkortsteori. Hur i hela friden ska man klara av den? Läser och läser hoppas att något fastnat så jag inte kuggar när det är dags.
Imorgon blir det sovmorgon och det ska bli så skönt, det är jag värd! Ska nog lägga mig snart är riktigt trött ikväll. Imorgon ska jag möta upp en tjej i spånga och göra affärer sen vet jag inte vad som händer.

Nighty!

Efterlängtad helg.

Gud så skönt med helg! Har kört två timmars körlektion idag som gick riktigt bra. Körde till sundbyberg och så runt där och sen hamnad vi i köer på vägen hem så övade även kö körning. Det känns att det börjar närma sig, mitt mål är fortfarande till oktober. Har ju hela oktober månad på mig så nu jävlar kör vi hårt!!
Den här helgen är jobbfri vilket är skönt när man jobbat så sena kvällar denna vecka.
Inga speciella planer för helgen men får se vad som dyker upp, kan vara skönt att bara ta det lugnt också.
Lägger upp lite grejer på tradera och blocket just nu. Bland annat en brun boomerang dunjacka klassiska modellen. Någon intresserad så hojta!? storleken är small men passar mig så den passar allt från s till m.
Nåja, väntar in pojken som kommer snart hoppas jag. Inte träffats på hela veckan vilket är ovanligt för vår del men det blir så ibland.
Träningsfronten: Tjugo minuters hög intensiv på crosstrainern,10 minuter styrka+mage och avslutade med 5 minuter på roddmaskinen. Roddmaskinen ska nu ingå i mitt program, väldigt bra för mina stela axlar och nacken.
 
Får se om vi hörs av mer ikväll, annars hörs vi imorgon!
ha en mysig kväll.
 

Körkortsteori.

Hej igen!
Har ätit frulle och sitter nu och pluggar körkortsteori. Jag är verkligen sämst på att veta vem som ska köra först osv. OM det inte finns trafikljus det vill säga. Jag kommer aldrig klara teori provet, gör test prov på datorn då får jag typ 45 rätt och godkänt är 52 bra jobbat. Det är så sjukt svårt att veta vad man ska plugga på och vad som kommer på provet ju:(
Snart ska jag hoppa i träningskläderna och sen kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka och kolla på forden som sagt.
 
 
                                                           Hur snygg är inte min nya pudding?

epilator

Godmorgon! Vaknade visst tidigt idag när man får sova. Såklart är det så.. ligger och leker med min nya mobil och den verkar bra, snabb och fin.
Nu ska jag bara vänta på att klockan ska slå 10 så ska vi åka till Arlanda och kolla på en Ford focus till mig. Har jag ens körkort? Snart så haha..
Imorgon ska jag köra körlektion så det ska bli skoj. Undrar var vi åker denna gång, runt i Vällingby kanske. Åh jag vill ha mitt körkort nuuuuu. Inte om ett år utan nu, ja tack:)

Justja. Epilator ska inköpas idag, ont? Jätteont?
Hoppas de inte gör skit ont då kommer jag inte våga använda den. Nä nu är det dags för frukost!
Ha de gött

godnatt

Dags att sova! Sovmorgon imorgon och sen blir det att träna och jobba. Det blir en sen dag på jobbet imorgon också men det gör inget eftersom det är så kul. Två stora förgbehandlingar är det så det är grymt. Något annat grymt är att jag nu bloggar från min nya mobil:)
Den verkar Nice! Pappa och jag ska åka och titta på en bil klockan elva imorgon förmiddag så jag får lite sovmorgon minsann. Näe, ögonen rinner och huvudet dunkar. Dags att sova, tänkte försöka ta lite bilder och ladda upp imorgon så får jag se om kameran är bra.
Godnatt:)

lång dag

Slutade nyss för dagen,full rulle kan man säga. Jag började 10.00 med en påfyllning och sen hade jag en till påfyllning,en färg/sling och två till nagelkunder. Man glömmer ibland bort att andas mellan kunderna;)
Sitter nu på bussen och lyssnar musik och ska alldeles snart hoppa på tåget som jag nyss såg att jag missade..ska man orka hämta ut nya mobilen idag eller inte? Imorgon är det förhoppningsvis full rulle igen. extensions,klipp/färg/sling och två stora behandlingar på kvällen. jag älskar mitt jobb! Så kul att variera:-)

Vi hörs snart!

regnig start på dagen

 

trött som aldrig förr.

Efter ca 4 timmars sömn i natt och sömnlös bilresa på 100 mil är man rätt mör.
Snurrig och trött i huvudet, kollar på svenska Hollywood fruar och sen är det läggdags.
Jag tänkte gå upp 08.00 imorgon och gå ut på jogging tur om jag orkar! Torsdag och fredag får det bli svettiga gympass bannemej.
Lägger upp bilder imorgon eftersom bilderna blir finare i dagsljus.
Godnatt:-)

Ullaredtrip

Hallooo.. Kom nyss hem från ullared, 5 timmar bilresa dit och 5 timmar bilresa hem. Nu är man ganska trött i hatten eftersom jag var vaken hela tiden i bilen. Mamma sov när pappa körde och pappa sov när mamma körde och jag kände mig tvungen att vara vaken så de inte skulle somna. Guuud vad jag handlat, en grymt snygg skinnjacka som ser ut som kenza + men 1900kronor billigare.
Ska lägga upp lite bilder snart på vad jag köpt. Handlade väl för 3000kr men det var det värt. Ska kika xfactor nu och sen kommer de in lite bilder på vad jag köpt!

Hörs snart!

underbart är kort

Duschade nyss,dags att sova snart men kollar just nu på min släkt dvärgarna på fyran;-)
Godnatt!

Övningskörning och ensam mamma söker

Godkväll. Tror det är ungefär 30e gången jag gör en blogg i hopp om att orka skriva lite då och då. Vi får väl se hur det går denna gång men jag ger det en chans. Jag tänkte skriva om tips jag har angående hår och naglar och sedan lite om vardags bestyr och så vidare.
 
Idag har jag iallafall varit ledig från jobbet då det inte är löning fören imorgon är det ganska segt på jobbfronten,dock fullbokad onsdag-lördag så det är nice
 Imorgon ska jag mamma och pappa åka till ullared kl 4.45 och shooooppa.. Jag har en del saker på min handlingslista så som träningskläder,patroner till skrivaren med mera.. Skulle jag skriva ner allt här så skulle det bli ett långt inlägg!
 
Träningsfronten: Idag var jag så trött så jag har inte orkat träna idag utan har bara kört lite lugnare övningar hemma. Lite situps övningar och benövningar, jag väntar till onsdag då blir det svettigt gympass.
Har börjat köra lite mer övningar på gymmet. Jag börjar med 20 minuter på löpbandet i intrvaller och sedan 20-30 minuter på crosstrainern i intensivt tempo. Sedan avslutar jag passet med armövningar på maskin och situps på golvet. Jag hoppas att jag snart ser resultat av träningen, det är ju oftast så att man inte riktigt ser själv utan att folk runt om ser.
 
Blev ett rätt långt första inlägg, uppdaterar mer imorgon on the road to ULLARED: YEAH...heheh
 
 
                                                                          K

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.