April

Tiden går snabbt och snart är det bannemej dags för sommar! Ullareds resan i torsdags blev inställd pågrund av att pappas bil är på service och för att kungaparet skulle komma. Vi såg i aftonbladet att det hade varit 13.000 personer där då så det var nog tur att vi inte åkte ändå. Jag lämnade även in bilen på lack i fredags så alla pengar jag hade sparat gick ju till det. Nu blir det ullared den 25 april istället och det är perfekt. Då har jag fått min fasta lön från cafeet och den lär ligga på 4000 denna månad och det kommer man ganska långt på i ullared.
Planen är att köpa lite flytta hemifrån saker som kan vara bra att ha som handdukar och porslin och sådant fint. Det är så kul med massa fina tallrikar och sådant. Får spara allt i mitt rum till den dagen jag kan flytta hemifrån!
Jag ska kolla efter träningskläder och fina vårkläder också. Åh vad jag längtar, dock är den fem timmars bilresan inte lika suktande. Idag har jag jobbat och sen har jag vilat på soffan. Det blir så när man vaknar halv 8 av sig själv,då somnar man på soffan senare på dagen.
 
Imorgon blir det morgonträning och jobb som gäller och sen ska jag hämta hem blåbäret från lackningen. ÄNTLIGEN! Man är fan inte hel utan bil alltså. Allt blir helt värdelöst och krångligt..
 
Denna vecka bor jag hos Filip och jag inväntar skjuts dit nu. Ska laga mat och fira heltidsjobbet för mr F.
 
 

Godmorgon

Vaknade nyss och väntar på äggen på spisen innan jag kan äta min frukost.
Det blir yoghurt med hallon och en sockerfri musli samt två ägg till frukost. 
Det viktigaste för mig är en stadig frukost för att orka av morgonen med träning.
Innan träningen ska jag tvätta mitt lilla blåbär som ska in på lackning på fredag och bli fin. Tanken var ju att vi skulle åka till ullared imorgon men det blir nu inget av det. Anlednigen är att pappas bil har börjat låta och det är inte så bra att åka sextio mil med den.  Så jag blev ju såklart besviken för jag har skrivit en stooor lista men vi får åka om tre veckor istället. Då har jag även fått min andra lön från cafet.Jag och Filip var på lägenhets visning iförrgår men den har redan höjts mycket i pris och det var väldigt synd då Filip verkligen fastnade för den och även jag. Man får väl hoppas att det dyker upp fler objekt.
 
Nu dags för fukost!

April

Men tjeeena.
Har haft ett litet uppehåll men kanske kan komma igång igen om ni har tur;)
Tiden som gått har rullat på som vanligt med jobb på cafet och salongen och självklart träning. Träningen rullar på bra men jag fattar inte hur lång tid det ska ta innan magen börjar ta form. Ben, rygg och armar börjar ta form så kom igen nu magen! Får öka på vikterna på maskinerna så jag bygger mer muskler som i sig bidrar till fett förbränning.Har börjat lägga om kosten mer nu och utesluta mycket kolhydrater och framför allt socker. Även fast jag gjort det ett bra tag redan så kan vi hoppas att det hjälper nu.. Idag körde jag ett riktigt bra pass på gymmet. Jag började med tjugo minuter löpning och avslutade med fyrtio minuter styrka. Bra svettig när jag gick därifrån men ack så nöjd. Har även varit ute hos ponnyn idag och motionerat både mig och han. Middagen idag blev flygande jacob men utan ris för min del. Imorgon blir det träningspass innan jag ska åka till ponnyn och sen blir det kvällsjobb för mig på salongen. Nu är jag tillbaka minsann!