29/11

Halloj!
Idag hade jag full rulle på jobbet och tog buss och tåg idag pågrund av väglaget. Det visade sig dock när jag kom ut att jag hade kunnat tagit bilen för det var inte halt utan bara blött på vägen. Suck.. man ska inte alltid lyssna på vad mamma säger utan våga prova.
 
Kom hem runt 5 idag och stod och skrapade mina rutor och sopade av snö från bilen eftersom den såg ut som en igloo min lilla bil. Så nu är den sopad lilla blåbäret! Imorgon ska jag bara ha en kund,hämta ut mitt körkort och åka till mormor och morfar och visa min bil och körkortet. Helgen blir det jobb som gäller och eventuellt sälja grejer på loppis på söndag. Behöver lite pengar nu till jul och julklappar, julkalendern snart. Jag är som ett barn på julafton och nu innan också. Längtar ihjäl mig!!

päls

Såhär fin är den.

27/11

Dagarna bara springer iväg och snart är det jul igen! I år ska vi fira hos pappa i hans stuga med tomt mitt ute i skogen så det blir riktigt mysigt. Synd bara att vi inte har någon brasa att värma oss vid..
Snart är det dags att försöka köpa lite julklappar, har köpt några men är långt ifrån klar med den biten.
 
Idag vaknade jag upp hos hjärtat rut 9 och vid 11 åkte vi till friskis i jakan och gymmade. Jag sprang lite och körde crosstrainern och hjärtat kämpade på med sina övningar. Jag körde dit och hem och sen åkte jag ut till pappa och klippte honom och sen tillbaka till hjärtat. Jag har varit hemma sen klockan 4 och det känns så tomt när man umgåtts med varandra dag och natt ett bra tag men det är bara att bita ihop. Har lagat lite mat och åt nyss grädde och jordgubbar. Mums!
 
Imorgon har jag en kund klockan 13 men innan det ska jag träna lite så jag åker direkt därifrån till jobbet. Ska agera chaufför åt pappa imorgon också då han ska till stan på julbord.
 
Sitter och suktar efter en äkta pälsjacka för det lär värma ungefär lika mycket som en dun. Har hittat en fin men har inte råd att lägga ut pengar just nu:(
 
 

Brum brum

Hallo!
Hela helgen har jag varit hos lilla hjärtat. Myspys!
Imorse så kom pappa med min bil så jag fick köra runt med honom till bålsta för han skulle köpa kläder till julbord.
Det är lite läskigt att köra ensam men samtidigt skönt. På med hög musik men då känner jag mig okoncentrerad så får sänka lite ibland haha.. Man vänjer sig ju såklart, imorgon hade jag tänkt ta motorvägen till jobbet och lämna av lite saker. Bäst att passa på att köra så mycket man kan så man vänjer sig med känslan att man faktiskt kan själv.
Väntar in att klockan ska slå 18 så pappa och jag kan åka och hämta tillstånd till min bil så jag får stå gratis hemma. Nu får jag köpa biljett och de kostar 6 kr i timmen så det blir rätt dyrt om jag ska betala varje dag jag står så det vägrar jag. Negativt med våra parkeringsplatser är att det nästan aldrig finns några platser lediga och att folk saboterar. Jag har nu satt en stor rattkrycka på ratten och sen ska jag köpa ett fake larm som blinkar i fönstret så ingen får sno min lilla bil eller krascha rutorna..
 
Dags att börja handla julklappar snart! Köpte en idag.
 

25/11

I fredags tog jag äntligen K.Ö.R.K.O.R.T
Nu jävlar kan jag köra min bil till jobbet och hem och var jag vill!!
Ska bli så skönt så nu kan jag pusta ut för nu är den viktigaste saken i mitt liv avklarad och fixad.
Bockar av den grejen från listan nu! Dags att handla julklappar snart men det är november och novmber är en månad full med räkningar så jag kommer bli helt fattig när jag betalat mina räkningar:(
Segt på jobbet så i veckan ska jag ta mig ut och dela ut lappar i brevlådor.
Har sovit hos mitt hjärta hela helgen, så gosigt. Hoppas jag får följa med ikväll också och imorgon ska jag hämta min bil hos pappa,julhandla och träna.
 
Vi hörs:)

äntligen

Teorin satt denna gång! 57 rätt av 65 möjliga fick jag igår så nu kan jag andas ut för en grej iallafall.
Negativa är att det inte finns mycket tider för uppkörning ifall jag skulle kugga på fredag. Har inte riktigt kvar den där känslan att man kan köra bil när man kuggat en gång för små skitsaker..
Bara försöka fokusera och tänka på det som var "dåligt" så ska det nog gå vägen kan man hoppas.
 
Idag har jag varit och hjälpt farmor att städa och så fick jag pannkakslunch där och sen jobbade jag en stund.
Var iväg till gymmet och tränade så svetten rann så det var skönt så nu har jag precis ätit en bit pepparkaks kladdkaka som var sjukt god. Saknades dock en klick grädde som mamma hade glömt att köpa..
 
Nu ska jag fortsätta kolla på bonde söker fru. Imorgon börjar jag sent och slutar sent så det lär bli kolsvart.
 
 

19/11

Idag har det varit en lugn och skön dag. Var ledig från jobbet och fick äran att vakna upp hos mitt älskade hjärta och i varmaste famnen. Vi vaknade runt tio och då gick jag upp och pluggade teori.. blir aldrig av med det känns det som.. Dags igen imorgon och jag måste verkligen ta det lugnt och gå tillbaka och kolla igenom frågorna innan jag avslutar provet.
 
Efter provet så ska jag åka och jobba några timmar och sen får vi se om jag ska köra bil senare på kvällen med Carolina.
 
Ikväll har jag tagit det lugnt. Jag stog för maten idag och lagade egna köttbullar med potatis och gräddsås.
Efter maten gick jag ut och körde skiten ur mamma. Jag behövde springa lite och hon var helt död efter bara några kilometer men jag tog den längsta vägen hem. Varvade löpning med snabb powerwalk, hittade lite bänkar som jag körde armhävningar på fast åt andra hållet typ.
 
Nu jävlar ska jag bli SMAL.
 

16/11

Har en nere period just nu då allt känns jobbigt och tungt.
Vill bara sova och vakna upp om några år.
 
Det är inte lätt när det är svårt.

Galen..

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt så jag är trött i skallen idag men var tvungen att plugga körkortsteori ändå.
De är ju dags snart och jag pallar inte plugga för de går dåligt ändå hehe..
Hade bara en nagelkund idag så jag åkte hem sen och fixade lite, hoppade i ziperallen och satte mig i soffan.
 
Ska snart få middag hoppas jag och sen ikväll runt 18 så ska jag ut på min näst sista körlektion förmodligen..
Undrar var de bär av idag, vill öva på parkering och start i backe en sista gång innan uppkörningen iallafall.
 
Imorgon ska jag sitta på curves i veddesta hela dagen och måla naglar på de som är där så det blir rätt slappt.
Har nu alla reklamlappar ochh visitkort klara så nu ska jag ragga kunder!
 
Nåja,hörs efter jag brummat bil:D
 
 

Snart jul.-

Sitter i soffan och kollar fotbollsgalan. Tråkigt men finns inge annat roligt heller:)
Slutade runt 15 idag och åkte med pappa och köpte tjockt papper så att jag kan skriva ut mina prislistor..
men de blir inte riktigt som jag hade tänkt då jag har annan upplösning eller något så de hamnar fel..
 
Får be Annica om hjälp imorgon helt enkelt.
Imorgon har jag endast en kund klockan 10.00 och sen måste jag träna och åka hem och plugga teori..
Så sjukt konstigt, jag gör repetitions frågorna och får as dåliga resultat. Sen går jag över till sluttesterna och då får jag 52-56 och godkänt är 56 så där får jag ju bra resultat.. Hmm skumt.
Kanske ska gå på sluttesten helt enkelt..
 
Helgen har varit lugn och mysig, jag jobbade i lördags och igår var jag hos pappa me bror en stund och sen fick han för sig att åka och köpa ny bil så vi bar iväg och köpte bil.
Har sovit hos hjärtat hela helgen och de finns inget bättre än att vakna upp i famnen och somna i den varma famnen.. GOS!
 
 
Trött tjej ikväll,var och tränade vid 18 och funderar på att sova snart hehheh

8/11

 
Kom nyss hem från jobbet, lång dag idag jag började 8.30.
 
Hade fyra stycken färg och klipp behandlingar och även bror kom och ville bli fin i håret.
Har legat på soffan ett tag nu, är trött som fasen. Ligger här och tänker och fyyy vad nära det är nu..
teorin är fortfarande osäker men lär vara det också så de är bara att tänka positivt och att man kommer klara det.
 
Imorgon är det körlektion som gäller och sen lite jobb och bli fin i håret :)

Filip kommer snart så ska röra på mig=)
 

woop

Har dessa stövlar, kanske dags att börja använda då.

wtf

Jag skrev ju inget om boomerang i inlägget innan haha även fast rubriken löd så..
Jag vill ha en till boomerang jacka, de är så gosiga. Har köpt en billig på blocket för att den var sliten men ack så varm. Måste hitta en till i fint skick och inte så dyr, lyckas kanske!
Min BIL ÄR FIXAD OCH GÅR NU SOM EN KLOCKA..
släng dig i väggen du som utbildad meck inte klarade av att fixa detta och pappa som inte är utbildad utan tycker bilar är kul klarade av detta.. Så nu är jag glad, nu är det bara att hoppas på att körkortet ligger i min hand nästa vecka bara. teori teori teori...
 
Imorgon börjar jag tidigt, har en kund som ska färga,slinga och klippa sig och sen ska vi fylla på hennes naglar så blir en stor behandling på morgonen. Har en lucka från ca 11 till 16, riktigt kul.
Då ska jag gå och köpa rosa snö skyffel och papper att skriva ut mina prislistor på. De behövs lite tjockare papper till det nämligen.
 
Ikväll är de bonde söker fru så jag ska kolla på dom mupparna och åka iväg och köpa en elfil!
 

Boomerang

Kom nyss hem från jobbet. Började klockan tio idag me en grinig jäkla kund som inte har något vett..
Hon skulle resa iväg imorgon och jag ville föra en konversation så jag frågade lite frågor om barnen och flyg och så vidare. Fick till svar att vi skulle prata om något annat för jag oroar henne och det tyckte hon inte om..
Stackars människa kan inte må bra alltså.. Lika roligt att klippa varje gång, tänk att en människa aldrig visar ett leende. Just så kul har jag när hon kommer!
Nåja det var ju inte hela dagen så jag stog ut, hade en klippning sen och sen var det dags att träna.
Körde crosstrainer ben och mage men hade kvar träningsvärk från i måndags så kunde inte köra så hårt med benpressen idag. Har fått hjälp att fixa med mina informationsblad där det står mina behandlingar och priser och min fina rosa logga så jag ska köpa papper och skriva ut dom så fort som möjligt.
Bra att dela ut så folk kan kolla och bli sugna på att boka en tid.
 
Ska snart koka potatis och sen ta det lugnt, får se vad som händer ikväll.
Imorgon börjar jag jobba 8.00...zzZZzzzzz
 

6/11

Vaknade halv tio idag så tog mig en liten sovmorgon. Sover hela tiden och är lika trött när jag vaknar,skumt det där.Borde gå och köpa lite vitaminer eftersom jag tränar så mycket också så kan de behövas lite tillskott.
Åkte med mamma till stationen vid ett och åkte till jakan och kikade lite. Jag köpte farsdag present till pappa, två stycken Lasse Åberg glas som han sparar på. Smet även in på gina och hittade en skjorta med korta ärmar med nitar på axlarna som det var halva priset på så jag slog till.
 
Jag började jobba 14-15 idag och hade då en stor behandling, en tjej som jag slingade för ett tag sen som vill bli BLOND.. inte så lätt när tjejen varit svarthårig innan.. De mörka pigmenten har satt sig ganska hårt men vi fick henne många steg ljusare upptill iallafall så vi får göra stegvis som det är som gäller när man en gång färgat svart och ska bli blond. Lek inte med svart färg kära vänner :)

Tog ju ett tag som sagt eftersom blekningen inte ville ta på topparna men det blev bra sen iallafall!
Imorgon ska pappa och Niklas försöka fixa kamremmen på min bil så jag kan ut och åka med den och jag ska jobba och träna och fixa en fin prislista att ge till kunder.
 
Jag börjar tio imorgon och har tre kunder och därimellan ska jag hinna träna också. Jag vilade kroppen idag eftersom jag kände träningsvärken från gårdagens medelpass!
 
Ska snart åka till hjärtat om han kommer ihåg mig när han åker från jobbet.
 
Småstads drottningar ikväll! Måste se:)

1/11

Vad tiden går! Snart är det julafton minsann.
Idag har jag varit hemma hela dagen, kollat på madicken och pluggat körkortsteori.
Har även städat,tvättat och fixat med papper. Värsta hemmafrun, utan att laga mat då.
Har ingen mat hemma och mamma åkte idag och kommer inte hem förren på måndag haha.
Tur att broren kommer hem så han kan göra thaigryta till mig kanske..mmmmmums
Sitter just nu och väntar på F som ska hämta mig, jag ska äta någonstans och sen ska vi åka och klippa han.
Tänk vad bortskämda de i min närhet blir, mamma skriver ett sms och ber mig ta hem hårfärg.
Killen ber om att få bli klippt. Bara vifta med handen så kommer jag, eller?
Nää.. imorgon är det segt så jag ska åka med pappa till katthemmet och lämna en vildkatt som bott under hans hus i säkert tre år. Nu får en flytta, skönt! Den skrämmer pappas kisse Siri så det är bra.
 
Imorgon bitti kl 8.00 blir det träning måntro, nu kör vi. Börjat få till magen lite, så skönt att man ser lite resultat.
 
ha de najs:)